Pike: Imam poverenja u Gvardiolu

Fudbaler Barselone Djerar Pike rekao je da ima poverenje u trenera Pepa Gvardiolu i da prihvata razloge zbog kojih nije bio u startnoj postavi protiv Reala.

Izvor: JT

Utorak, 24.04.2012.

09:13

Default images

“Imam potpuno poverenje u Gvardiolu. Mi razgovaramo mnogo više nego što vi mislite. U petak mi je objasnio zašto neću biti u postavi protiv Reala i prihvatio sam njegove razloge”, rekao je Pike.

Barselona je u duelu sa Realom poražena sa 2:1 i to na svom terenu, a ‘kraljevski’ klub tako je došao na korak od osvajanja titule u Primeri.

Odbrambeni fudbaler i reprezentativac Španije dodao je i da je spreman da ‘stavi ruku u vatru0 da će Gvardiola ostati na klupi katalonskog kluba iako mu u junu ističe ugovor koji još uvek nije produžio.

Mogu takodje da vam kažem da sam spreman da ‘stavim ruku u vatru’ da će Gvardiola biti sa nama i sledeće sezone”, naglasio je Pike.

Pike je istakao da je prihvatio odluku trenera kao profesionalac i da će isto postupiti kada je u pitanju sastav tima za revanš polufinala Lige šampiona protiv Čelsija u utorak.

Potpuno sam miran po pitanju odluka koje trener donosi o postavi ekipe. Pep je taj koji odlučuje kojih će 11 igrača izaći na teren. Na nama ostalima je da se prihvatimo tu odluku kao profesionalci. Najvažnije je da Barselona pobedi i plasira se u finale”, rekao je Pike, koji nije igrao u prvom meču, odigranom u Londonu, kada je njegov tim poražen sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: