Česi ignorišu Štepanekov "prst"

U češkim medijima vulgarno rukovanje češkog tenisera Radeka Štepaneka sa srpskim reprezentativcem Jankom Tipsarevićem, nije izazvalo veliku pažnju.

Izvor: AK

Subota, 07.04.2012.

13:44

Default images

Štepanek je nakon maratonskog meča i poraza srpskom teniseru pokazao srednji prst, što je šokiralo članove Dejvis kup tima Srbije.

Incident koji se dogodio u Pragu nije želeo dakomentariše ni kapiten češkog tima Jaroslav Navratil.

"Nisam shvatio sta se tamo desilo. U svakom slučaju rukovali su se. Možda mu je Radek nešto rekao ali ja sam bio daleko i ne bih to rešavao. Rukovali su se i to je bitno", kazao je kapiten češkog Dejvis kup tima Jaroslav Navratil.

Tipsarević je na konferenciji za novinare posle maratonskog meča optužio Štepaneka da mu je, umesto rukovanja posle meča, pružio ruku sa vulgarnim gestom ispruženog srednjeg prsta.

"Kada je Radek pao odmah sam preskočio mrežu i pošao da pogledam šta mu je. Dva puta sam mu priznao spornu lopticu. A on? Umesto ruke
pružio mi je srednji prst i još dodao smrdljiva... znate, reč koja označava žensku vaginu",
rekao je novinarima Tipsarević.

Štepanek, koji je pre Tipsarevića održao konferenciju za novinare za češke medije, prokomentarisao je da ne zna zašto se Tipsarević razbesneo kada mu je "normalno pružio ruku".

"Rukovali smo se normalno. Ne znam zašto je navaljivao na mene. Verovatno se radovao što je pobedio, kako da se ne raduje nakon pet sati", kazao je Štepanek.

U češkim medijima objavljene su fotografije tog spornog rukovanja ali nijedna nije zabeležila vulgarni gest, već samo ovlaš, preko volje pruženu ruku češkog tenisera.

Za sada nema najava da će se incident zvanično proveravati. Kako je Tipsarević reagovao nakon nesportskog poteza Štepaneka pogledajte ovde: http://www.youtube.com/watch?v=IX6LUlzA74Q

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: