OFK amaterski u Jagodini

U interesantnom meču u Jagodini, istoimeni tim slavio je protiv OFK Beograda sa 2:0, u meču 17. kola Jelen Superlige.

Izvor: AK

Subota, 10.03.2012.

17:01

Default images

Gosti iz Beograda su u meč ušli previše opušteno, pa su brzo kažnjeni sa dva gola, što je odlučilo meč i Jagodini donelo nova tri boda ovog proleća.

Jagodinci su poveli već u drugom minutu preko Dejana Đenića, dok je prednost u 26. duplirao Ognjen Mudrinski.

Već u prvo minutu Jagodina je povela. Prvi gol u 17. kolu JSL postigao je Dejan Đenić, koji je glavom u mrežu ubacio loptu posle centaršuta Saše Marjanovića.

"Mislim da je utakmicu presudio naš prvi gol koji smo dali u uvodnim minutima, posle smo uspeli da damo drugi i pored nekih prilika OFK Beograda. Posle toga smo mirno priveli utakmicu kraju i nismo hteli puno da rizikujemo i napadamo", kazao je trener Jagodine Simo Krunić posle meča.

Jagodina je nastavila da kontroliše igru u veoma zanimljivom i brzom meču. Iako se OFK Beograd postepeno oslobađao pritiska i približavao se godu domaćina, Jagodinci su u 25. minutu duplirali prednost.

Posle lepe akcije Kostić je uposlio Ognjena Mudrinskog koji je sedmim golom u sezonu doneo 2:0 svom timu. Domaćin je u nastavku više računa vodio o čuvanju prednosti, pa više nije bilo golova.

"Bili smo zadovoljni rezultatom, tako da smo do kraja igrali čvrstije, odgovornije i defanzivnije. Nismo se opredelili za napadački stil igre, hteli smo da pobedimo OFK Beograd. Čestitao bih igračima koji su dali sve od sebe", kazao je Krunić.

Trener OFK Beograda Branko Babić rekao je da su njegovi igrači opušteno ušli u utakmicu.

"Moja ekipa je sve rekla na terenu. Videlo se da su i u zagrevanje ušli opušteno. Skrenuli smo im pažnju pre početka utakmice, znali smo da je Jagodina muški agresivan i dobar tim i da moramo odgovoriti isto tako", kazao je Babić.

On je istakao da je njegova ekipa "slabo odigrala utakmicu".

"Mnogo više treba da se radi, ozbiljnije treba da se igra. Malo su i mene iznenadili. Imali smo loš početak i na prošloj utakmici, ali smo sve to vratili i dominirali. Danas nismo uspeli ni malo. Ostaje da se zapitamo koliko smo mi profesionalci u OFK Beogradu i šta treba da radimo. U svakom slučaju ne umanjujemo pobedu Jagodine, naprotiv", rekao je Babić.

"Ja ne znam kakav njima motiv više treba, to su mladi igrači i žele afirmaciju. Danas je bio idealan teren, protivnik, sve je bilo na mestu osim našeg angažmana jer samo su tri igrača nešto zadovoljila, ali sa tri igrača ne možete da se suprotstavite današnjoj Jagodini", rekao je trener OFK-a.

Babić je istakao da je potrebno da se njegovi fudbaleri "mobilišu" jer u sredu igraju protiv vodeće ekipe na tabeli, Partizana.

"Mojim igračima želim da se do srede mobilišu i da im ovo bude naravučenije da ovako ne može da se igra ozbiljan fudbal jer nas čeka jaka utakmica sa Partizanom", zaključio je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: