Milovanović dobio spor sa Zvezdom

Bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović dobio je sport sa klubom iz Ljutice Bogdana, koji je dužan da mu odmah isplati svih 146.600 evra.

Izvor: JT

Subota, 11.02.2012.

09:20

Default images

Milovanović je slučaj dobio na Arbitražnoj komisiji Zajednice superligaša i odluka je odmah poslata ‘crveno-belima’, koji imaju pravo žalbe u zakonskom roku.

Iako se dugo o tome pričalo, Milovanović je tek u “FIFPro Crnoj knjizi Istočne Evrope” potvrdio kako je dug nastao.

Zvezda je zadržala 200.000 evra koje je Lans preko računa ‘crveno-belih’ uplatio Milovanoviću u oktobru 2010. godine na ime ranijeg dugovanja Francuza prema klubu. Kad je zatražio svoj novac, Milovanović je došao u konflikt sa čelnicima kluba, a zatim bio suspendovan i vraćen sa priprema pod klupskim objašnjenjem da se nije ponašao profesionalno.

“Kada sam zatražio razgovor sa predsednikom kluba kako bih pitao šta se dešava, suspendovan sam i optužen da kvarim atmosferu u timu. To je najveće poniženje koje sam doživeo”, rekao je Milovanović.

Na Milovanovićeve tvrdnje u “Crnoj knjizi” odgovorio je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović, koji je najavio tužbu zbog klevete.

‘Crveno-beli’ su Milovanoviću do isteka pozajmice 1. jula 2011. godine uplatili samo oko 60.000 evra, a Milovanović je tada rekao da mu Zvezda duguje. Zvezda je od tada odlagala isplatu ostatka duga i ceo slučaj je završio na Arbitraži. ‘Crveno-beli’ su u dopisu priznali dug i predložili da ga isplate u tri rate, počevši od 20. februara do jula 2012. godine. Milovanović, koji je i dalje igrač Lansa na pozajmici u atinskom Panioniosu, zahtevao je isplatu cele sume i na kraju je Arbitražna komisija donela odluku u njegovu korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: