Doček za šampione u Beogradu u 20h

Doček rukometaša i vaterpolista posle velikih uspeha koje su postigli u nedelju zakazan je za 20 časova ispred Gradske skupštine u Beogradu.

Izvor: B92

Nedelja, 29.01.2012.

20:32

Default images

Vaterpolisti su ponovo postali šampioni ’Starog kontinenta’ pobedom nad Crnom Gorom sa 9:8 u Ajndhovenu, dok su rukometaši u Beogradu poraženi u finalu Evropskog prvenstva od Danske sa 21:19. Sjajan vikend upotpunio je Novak Đoković, koji je po treći put u karijeri osvojio Australijan Open.

Stanovnici Beograda još u nedelju uveče su ovacijama, skandiranjem i pesmom proslavili jedan od najboljih dana u istoriji srpskog sporta. Slavlje će biti nastavljeno u ponedeljak, a jedini problem mogli bi da predstavljaju vremenski uslovi, pošto bi temperatura za vreme dočeka mogla da bude daleko ispod nule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: