EP: Smanjen kapacitet “Arene”

Kapacitet “Beogradske arene” biće smanjen na samo 14.800 mesta za završnicu Evropskog prvenstva u rukometu.

Izvor: JT

Petak, 27.01.2012.

09:26

Default images

Takva odluka doneta je posle sastanka predstavnika srpskog i hrvatskog Saveza i EHF sa ljudima iz MUP Srbije zbog svih dešavanja u poslednjih nekoliko dana.

U petak su na šampionatu na programu polufinalne utakmice, između Danske i Španije, odnosno Srbije i Hrvatske, dok su za nedelju zakazani meč za treće mesto i finale.

MUP će sasvim raspoloživimkapacitetima učiniti sve da ovaj spektakl bude organizovan na vrhunskom nivou. U dogovoru RSS i Hrvatskog rukometnog saveza, organizovanog dolaska navijača Hrvatske neće biti”, rekao je generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

Đurković je naglasio da je interesovanje za polufinalni duel između naše i hrvatske reprezentacije ogromno. U prodaji je ostalo svega 200 ulaznica, koje će planuti verovatno tokom dana.

U četvrtak su čelni ljudi rukometnog saveza Srbije, Hrvatskog rukometnog saveza i EHF održali sastanak sa predstavnicima MUP Srbije. Da Arena ima kapacitet 30.000 mesta, za meč sa Hrvatskom, bila bi mala, jer je interesovanje ogromno. Zato smo odlučili da kapacitet u petak bude 14.800 mesta. Ovim putem molim sve navijače da sportski i korektno navijaju, baš kao od starta prvenstva”, naglasio je Đurković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: