MUP: U Arenu samo sa kartama

Ministrastvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će ulaz u “Beogradsku arenu”, na utakmice Evropskog prvenstva biti moguć samo sa kupljenim kartama.

Izvor: JT

Sreda, 25.01.2012.

12:31

Default images

“Na sve utakmice koje će od srede, 25. januara, pa do kraja Evropskog prvenstva u rukometu biti odigrane u “Beogradskoj arena”, u skladu sa dogovorom Ministarstva unutrašnjih poslova i Rukometnog saveza Srbije posetioci će moći da uđu samo uz obezbeđenu, odnosno kupljenu kartu”, navodi se u saopštenju.

U sredu i četvrtak na Evropskom prvenstvu se igraju mečevi poslednjeg kola druge faze, dok su polufinala na programu u petak, a duel za treće mesto i finale u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: