Novak: "Idemo po dve titule"

Prvi reket sveta srpski teniser Novak Đoković ređa pobede na prvom Gren slemu sezone u Melburnu, ali prati i pobede srpskih rukometaša i vaterpolista.

Izvor:

Utorak, 24.01.2012.

18:35

Default images

Rukometna reprezentacija Srbije je obezbedila plasman u polufinale Evropskog prvenstva koje se održava u Srbiji, dok su vaterpolo reprezentativci Srbije takođe među četiri najbolje reprezentacije u Evropi posle četiri pobede ostvarene na Evropskom prvenstvu koje se održava u Ajndhovenu u Holandiji.

Đoković je čestitao na svom `Tviter` profilu srpskim rukometašima plasman u polufinale prvenstva Evrope.

"Čestitke sjajnim rukometašima koji su na krilima podrške publike obezbedili plasman u polufinale. Idemo do kraja momci, verujemo u vas", poručio je Novak iz Melburna.

Najbolji srpski teniser je poželeo sreću i srpskim vaterpolistima na šampionatu Evrope u Ajndhovenu.

"Takođe sa srećom i vaterpolistima. Idemo po dve titule".

Novak u sredu ujutru (9.30h) igra sa Davidom Fererom u četvrtini finala Australijan opena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: