RSS: U Arenu samo uz kartu

U nedelju se u javnosti pojavila informacija da će ulaz u Arenu biti slobodan za sve one koji dođu sa obeležjima Srbije na meč.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 23.01.2012.

11:14

Default images

Iz rukometnog saveza su apelovali na sve medije da objave da ta informacija nije tačna i da će ulaz u Arenu biti moguć samo onima koji imaju ulaznice za mečeva koji se igraju u ponedeljak.

Na društvenoj mreži Facebook, kao i nekim portalima pojavila se netačna informacija. Zbog oštrih pravila koje je propisala evropska rukometna federacija tako nešto je nemoguće.

U ponedeljak se u Areni igraju tri meča drugog kola druge faze.

Od 16,20 igraju Makedonija i Polska, dva sata kasnije na teren će Nemačka i Danska, dok će derbi kola biti odigran od 20,20, kada se sastaju Srbija i Švedska.

Zagrevanje za taj duel već je počelo, jer su Šveđani ubeđeni da će Srbija u tom meču biti potpomognuta na više načina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: