Karabatić: Nadam se Srbiji u finalu

Francuski rukometaš Nikola Karabatić rekao je da očekuje da na Evropskom prvenstvu njegov tim ima podršku publike i da u finalu zaigra sa Srbijom.

Izvor: JT

Subota, 14.01.2012.

14:39

Default images

„Nikada nisam igrao u Novom Sadu, ali da igramo u Nišu, osećali bismo se kao kod kuće. Nadam se da će publika biti uz nas i da ćemo u finalu igrati protiv Srbije“, rekao je Karabatić novinarima po dolasku francuske reprezentacije u Beograd.

Favoriti za osvajanje šampionske titule na jubilarnom desetom šampionatu Evrope odmah su se uputili u Novi Sad gde će igrati utakmice C grupe protiv Mađarske, Španije i Rusije.

Španija je jedna od najboljih ekipa na svetu i ukoliko ih pobedimo, u nastavku bi sve bilo mnogo lakše“, rekao je Karabatić.

Najbolji rukometaš sveta je dodao da su Španci i Danci najveći konkurenti Francuzima.

Došli smo da branimo titulu. Imamo dobru ekipu i mislim da ćemo to ostvariti, iako će biti teško, jer je u igri ne samo osvajanje šampionata, već i plasman na Olimpijske igre u Londonu“, rekao je Karabatić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: