Krstajić pozvao trenere da ostanu

Smenjeni direktor FK Partizan Mladen Krstajić pozvao je trenere prvog tima Aleksandra Stanojevića i Teleoptika Vuka Rašovića da ostanu na svojim pozicijama.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.01.2012.

16:28

Default images

"Oni treba da nastave tamo gde su stali i da igrače koji ih podržavaju i žele da rade sa njima vode do nove titule. Samo tako oni mogu iskreno da pomognu klubu, jer svi mi treba da radimo u interesu Partizana. Tako će pokazati ljubav prema svom klubu u ovom delikatnom trenutku", navodi Krstajić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Uoči Nove godine Krstajić je smenjen sa funkcije sportskog direktora zbog kršenja discipline i neispunjavanja radnih obaveza. Nakon toga odlazak su najavili Stanojević i Rašović u znak podrške Krstajiću.

"Nažalost, predsednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada. To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da oteraju svu decu Partizana", istakao je Krstajić.

Bivši sportski direktor podsetio je i da uprava predvođena predsednikom Draganom Đurićem još nije zakazala Skupštinu kluba, iako bi 'crno-beli' uskoro trebalo da počnu pripreme za drugi deo sezone.

"Bilo bi lepo da sada navijači čuju i predsednika. Ali, ne verujem da će ih usrećiti i obavestiti da odlazi, već će opet poturiti nekog od svojih poslušnika iz UO da se oglasi. A, posle će se kao i uvek skrivati iza tuđih reči i ograđivati od istih", dodao je Krstajić.

Fudbaleri Partizana jesenji deo šampionata Srbije završili su na prvom mestu sa 10 bodova više od Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: