Krstajić pozvao trenere da ostanu

Smenjeni direktor FK Partizan Mladen Krstajić pozvao je trenere prvog tima Aleksandra Stanojevića i Teleoptika Vuka Rašovića da ostanu na svojim pozicijama.

Izvor: B92, Tanjug Srbija
Podeli

"Oni treba da nastave tamo gde su stali i da igrače koji ih podržavaju i žele da rade sa njima vode do nove titule. Samo tako oni mogu iskreno da pomognu klubu, jer svi mi treba da radimo u interesu Partizana. Tako će pokazati ljubav prema svom klubu u ovom delikatnom trenutku", navodi Krstajić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Uoči Nove godine Krstajić je smenjen sa funkcije sportskog direktora zbog kršenja discipline i neispunjavanja radnih obaveza. Nakon toga odlazak su najavili Stanojević i Rašović u znak podrške Krstajiću.

"Nažalost, predsednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada. To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da oteraju svu decu Partizana", istakao je Krstajić.

Bivši sportski direktor podsetio je i da uprava predvođena predsednikom Draganom Đurićem još nije zakazala Skupštinu kluba, iako bi 'crno-beli' uskoro trebalo da počnu pripreme za drugi deo sezone.

"Bilo bi lepo da sada navijači čuju i predsednika. Ali, ne verujem da će ih usrećiti i obavestiti da odlazi, već će opet poturiti nekog od svojih poslušnika iz UO da se oglasi. A, posle će se kao i uvek skrivati iza tuđih reči i ograđivati od istih", dodao je Krstajić.

Fudbaleri Partizana jesenji deo šampionata Srbije završili su na prvom mestu sa 10 bodova više od Crvene zvezde.

strana 1 od 3 idi na stranu