"Lokaut" gura Gasola u Barselonu

Iako je ranije isticao kako nema nameru da igra u Evropi dok traje ‘lokaut’, Pau Gasol je najavio kako bi ipak mogao da se vrati u Španiju.

Izvor: AK

Sreda, 09.11.2011.

16:59

Default images

Kao glavni kandidat da ga dovede spekulisalo se o Barseloni, a centar Los Anđeles Lejkersa je i konkretno odgovorio na ove navode.

"Ako situacija u NBA ligi ne može da bude rešena, jasno je da je za mene Barselona najatraktivnija i najpoželjnija opcija”, potvrdio je Gasol.

Sve naravno zavisi od toga da li će u skorije vreme Unija NBA igrača i vlasnici timova postići dogovor u raspodeli profita, što je sve neizvesnije.

“Želim samo da još sačekam da vidim da li će se stvari rešiti, ili će se otkazati i utakmice u januaru. Ako se to dogodi, obvezat ću se ekipi do kraja sezone", objasnio je Gasol.

S obzirom na najnoviju situaciju oko “lokauta” u kojoj su igrači odbili ultimatum lige zatraživši novi sastanak, što je za sada dovelo do prekida svih pregovora, Španca bi ponovno mogli da gledamo na evropskim parketima.

Jedan od najboljih centara današnjice u međuvremenu trenira sa timom iz Katalonijem, zajedno sa bratom Markom, i veruje da tim Ćavija Paskvala ima sve uslove da osvoji Evroligu.

"Ekipa je veoma jaka. Sviđa mi se atmosfera i razumevanje između igrača. Volim način na koji igraju i njihovo razumevanje košarke. Vidim puno opcija sa kojima mogu da još jednom osvoje Evroligu”.

Barselona igra u grupi D Evrolige (Montepaski, Galatasaraj, Unik, Union Olimpija, Prokom), i ostvarila je sve tri pobede u prva tri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: