Navijači zviždali na minut ćutanja

Navijači Novog Pazara ponašanjem su bacili senku na meč na „Marakani“, sa Crvenom zvezdom, završen pobedom crveno-belih sa 3:1.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Nedelja, 23.10.2011.

13:38

Default images

Deo gostujućih pristalica, kojih je bilo više od hiljadu, zvižducima i negodovanjem ispratio je minut ćutanja kojim je odata počast Miodragu Komadini, Srbinu kojeg su Albanci ubili na Kosovu i Metohiji.

Za taj necivilizovan gest Novi Pazar će verovatno žestoko biti kažnjen od Disciplinske komisije Superlige, a ni Zvezda neće biti pošteđena zbog tri bakljade, od kojih je jedna izazvala trominutni prekid.

Provokacijama tu nije bio kraj, jer se u više navrata s gostujuće strane čulo „Kosovo je izvan Srbije“, a razvijena je i zastava Sandžaka. Zvezdini navijači su uzvratili bojeći ’sever’ u srpsku zastavu i isticanjem transparenta „Nikad ne zaboravi ko ti je bio đed...“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: