Raduljica: "Zvezda je za mene FMP"

Iako se priča o Crvenoj zvezdi, mnogi ljubitelji košarke smatraju da je novi tim sa Malog Kalemegdana i dalje FMP, samo sa novim imenom.

Izvor: AK

Utorak, 18.10.2011.

17:04

Default images

Sa ovom konstatacijom slaže se i novi centar Partizana Miroslav Raduljica, koji je do prošle godine bio član upravo tima iz Železnika.

"Rekao sam već nekoliko puta da je taj klub za mene FMP. Svi momci tu su iz Železnika, samo dvojica su iz Zvezde. Ima još dosta vremena do tog duela u decembru, taman da se još bolje spremim", rekao je Raduljica u intervjuu za "Sport".

Raduljica se nada da će povratkom u Partizan opravdati reputaciju jednog od najtalentovanijih evropskih centara.

"Prezadovoljan sam povratkom u Partizan. Jedan od razloga je i taj sistem, kao i dobar trening, što odlikuje šampiona Srbije, a to mi je bilo preko potrebno posle povrede i male minutaže u Anadolu Efesu. Ponovo ću da igram pravu košarku".

Ipak, na kraju sezone snažni centar će se najverovatnije vratiti u Istanbul.

"Imam važeći ugovor sa Efesom, ali videćemo, rano je za te priče. Trenutno razmišljam samo o Partizanu, želim da ostvarimo što bolje rezultate, a posle toga će se sigurno javiti neki zainteresovani klubovi", rekao je Raduljica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: