Povlači se i Nemanja Vidić?

Nakon što je Dejan Stanković objavio da se povlači iz reprezentacije, pred novinare je izašao kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić.

Izvor: B92

Utorak, 11.10.2011.

23:47

Default images

On je rekao da je želeo da preuzme odgovornost i da će snositi posledice promašenog penala.

„Preuzeo sam odgovornost i svestan sam posledica loše izvedenog penala. Nije bio dogovor da ja šutnem, ali želeo sam da preuzmem odgovornost. Ja ću snositi posledice promašenog penala. Da sam postigao gol, utakmica bi tekla sasvim drugačijim tokom. Ovako, šta je, tu je".

"Žao mi je što nikada neću igrati na evropskom prvenstvu jer ću za sledeće kvalifikacije već biti u godinama", dodao je Vidić.

Na pitanje srpskih novinara da li se povlači iz reprezentacije, Vidić je rekao:

"Ako me već vučete za jezik: 'Da'".

Posle je stigao demant ove izjave, pa nam ostaje da vidimo da li je Vidić izjavu dao u afektu ili će 'orlovi' stvarno ostati bez štopera Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

198 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: