Terzić: Nemice bolje i agresivnije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da je njegov tim nije izdržao pritisak i da je Nemačka sasvim zasluženo pobedila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2011.

23:44

Default images

"Nemice su igrale bolje i agresivnije. Imali smo prednost domaće publike, ali to nismo uspeli da iskoristimo. Ne mogu da okrivim devojke za poraz jer su maksimalno podređene ekipi. Bile su izložene pritisku, a to se odrazilo na igru".

"Izgubili smo zbog sitnica, jer su nam i lake lopte pravile problem. Nemice su iskoristile veliki broj napada, a uglavnom su napadale kroz sredinu. Za takvu igru nismo imali rešenje", rekao je Terzić i dodao da veruje da će Srbije pobediti Rumuniju i igrati u završnici Evropskog prvenstva.

Srbija je zauzela drugo mesto u Grupi i u osmini finala sastaće se sa Rumunijom, trećeplasiranom ekipom iz Grupe C, dok se selekcija Nemačke kao prva ekipa u Grupi A plasirala direktno u četvrtfinale.

Kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić istakla je da su Nemice nadigrale njenu ekipu u svakom smislu.

"Imale su jak servis, menjale su ritam igre, odlično ih je služio kontranapad. U suštini, Nemice su bile agresivnije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: