Moka: "Teo umire u narcisoidnosti"

Legenda srpske košarke Zoran Slavnić rekao je za ‘Žurnal’ da je Miloš Teodosić srušio autoritet selektora Dušana Ivkovića.

Izvor: B92, zurnal.rs Srbija
Podeli

Kao i celokupna sportska javnost i Slavnić smatra da je Srbija razočarala u Litvaniji.

“Mislim da vođenje utakmica nije bilo dobro. Izmene su često vršene vrlo kasno, a igračima ni u kojem slučaju nisu imali ravnopravno minutažu onako kako su to zasluživali po svom odnosu prema igri.”

“Miloš Teodosić je u potpunosti srušio autoritet selektora. Tvrdim da nijedan plejmejker na svetu ne može da radi ono što je činio Teodosić. Imao sam utisak da je mogao da šutne na koš i nogom, a da za to ne bude sankcionisan.”

Upravo je Slavnić 2007. godine kao selektor ‘uveo’ Teodosića u seniorski tim reprezentacije, kada je znatno podmladio ekipu i u Španiju poveo čak devet debitanata.

“Teodosića sam čak ubacio praktično iz juniorske reprezentacije. Nisam verovao dobronamernima koji su mi govorili da je reč o „valjevskoj podvali”. Smatram da je on umro u sopstvenoj narcisoidnosti i da je za to kriv i selektor koji mu je dao nezapamćenu slobodu u igri”.

Sport

Ostaje li Duda Ivković?

Posle neuspeha na Evropskom prvenstvu povelo se pitanje ostanka Dušana Ivkovića na klupi reprezentacije, a ta stvar trebalo bi da bude rešena za dve nedelje.

Košarka četvrtak 22.09. 11:52 Komentara: 65

Škednija ipak kažnjena

Evropska fudbalska federacija kaznila je fudbalski klub Škedniju iz Tetova sa 25.000 evra, dva meseca posle meča Škendija-Partizan odigranog u Skoplju.

Fudbal četvrtak 22.09. 17:27 Komentara: 6
strana 1 od 3 idi na stranu