EP: Italija u finalu

Evropa će u nedelju dobiti novog vladara u muškoj odbojci, pošto je Italija u Beču savladala branioca titule, selekciju Poljske sa 3:0 (25:22, 25:21, 25:20).

Izvor: B92

Subota, 17.09.2011.

16:46

Default images

U drugom polufinalu od 18 časova sastaju se Srbija i Rusija.

“Azuri” su tako osigurali prvu medalju na velikim takmičenjima još od 2005, kada su bili prvaci Evrope.

Prema danas prikazanoj igri, ni sada nisu predaleko od novog trofeja, jer su od početka utakmice dali malo šansi Poljacima da se nadaju nečemu drugom osim poraza.

Poljacima nije pomoglo ni nekoliko hiljada navijača, koji su u Gradskoj hali u Beču pesmama, bubnjevima i zastavama stvorili atmosferu kao da se igra u Varšavi, ili Krakovu.

Mihal Lasko, Luidji Mastrandjelo i Kristijan Savani nosili su igru “azura” od prvog do poslednjeg minuta i zasluženo odveli svoju reprezentaciju do borbe za titulu.

Italijani će sutra u finalu od 18 sati igrati protiv boljeg iz meča Srbija - Rusija koji se igra kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: