Srpski rvači bez viza za OI

Petorica od šestorice srpskih rvača eliminisani su sa svetskog prvenstva i nisu uspeli da obezbede plasman na Olimpijske igre.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 14.09.2011.

10:30

Default images

Ostalo je da nastupi još Goran Bulatović, koji na strunjaču izlazi u sredu u kategoriji do 74 kilograma.

Posle Aleksandra Maksimovića i Dejana Franjkovića sa prvenstva su elinisani Davor Štefanek, Petar Balo i Miloš Spasić. Štefanek je bio slobodan u prvom kolu, u drugom je savladao Rumuna Eusebija Đakonu, a zatim u osmini Jarka Ala Huikua.

Samo jedna pobeda ga je delila od plasmana na OI. Iz daljeg takmičenja eliminisao ga je Koreanac Ji Jung, koji je odmah zatim u meču polufinala od predstavnika Irana, pa je naš borac izgubio priliku da do željenog rezultata dođe kroz repasaž.

Isto je prošao i Miloš Spasić. U četvrtfinalu ga je zaustavio Poljak Lukaš Banjak, koji je odmah zatim izgubio polufinalni meč.

Petar Balo je poražen od Finca Ramija Hietaniemija u drugom kolu.

U sredu izlazi i poslednji srpski predstavnik Goran Bulatović. Protivnik mu je Jonel Puškašu iz Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: