Duško Tošić prelazi u Betis

Srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić otkrio je novinarima da napušta Crvenu zvezdu i karijeru nastavlja u Betisu.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 29.08.2011.

13:33

Default images

Tošić se novinarima obratio na okupljanju reprezentacije u Kovilovu, a sada je poznato da će karijeru, umesto u Sevilji, nastaviti u gradskom rivalu tog kluba.

"Mislim da je sve dogovoreno oko prelaska u Real Betis", rekao je Tošić, uz konstataciju da će više detalja znati u toku dana, pošto je bio zaokupljen vađenjem britanske vize koja mu je neophodna za put u Belfast.

Povratnik u redove našeg nacionalnog tima izjavio je samo on zna koliko mu je bilo teško dok ga nije bilo u reprezentaciji.

"Daću sve od sebe da opravdam poverenje selektora i da se što duže zadržim ovde. Mnogo bi nam značilo da protiv Severne Irske i Farskih Ostrva osvojimo svih šest bodova i onda mirno dočekamo odlučujući duel sa Slovenijom", istakao je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: