Liverpul i Everton za kraj nasilja

Gradski rivali, Liverpul i Everton, izdali su zajedničko saopštenje u kojem su apelovali na stanovnike te engleske luke da prekinu sa izazivanjem nereda.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 10.08.2011.

22:02

Default images

„Ovaj grad je u poslednjih nekoliko godina zabeležio veliki napredak i niko normalan ne želi da Liverpul ponovo stekne lošu reputaciju. Hajde da zaustavimo ovo za dobrobit celog grada“, istakao je trener Liverpula Keni Dalgliš.

Zbog nereda na ulicama pojedinih engleskih gradova već je otkazana prijateljska utakmice reprezentacije te zemlje i Holandije, koja je trebalo da bude odigrana u sredu uveče.

Fudbal je već osetio posledice ovog nasilja. Neredi moraju da prestanu, kako bi navijači širom zemlje uživali u početku nove fudbalske sezone“, rekao je trener Evertona Dejvid Mojes.

Sledećeg vikenda, u prvom kolu Premijer lige, Liverpul bi trebalo da igra protiv Sanderlenda, a Everton da gostuje londonskom Totenhemu. Neredi su za vikend počeli baš u Totenhemu, a kasnije su proširili na više gradova širom Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: