Evandro: „Nisam teže povređen“

Povreda ramena fudbalera Crvene zvezde Evandra Gebela, koju je zadobio pred kraj prvog poluvremena protiv Ventspilsa, ipak nije ozbiljnije prirode.

Izvor: B92

Nedelja, 31.07.2011.

09:26

Default images

Evandro bi tako za nekoliko dana trebalo da se vrati na treninge Crvene zvezde.

Alarm je upaljen kada ni u subotu pre podne nije bilo zvanične informacije o snimanju urađenom dan ranije, pa se Beogradom pronela vest da su Brazilcu, koji je odnedavno državljanin Srbije, stradali ligamenti i da ga čeka pauza od nekoliko nedelja, pa čak i do nekoliko meseci.

Već se osećam mnogo bolje i verujem da ću se ubrzo, već za nekoliko dana, uključiti u normalan rad s ekipom“, otklonio je Evandro sve sumnje oko zdravstvenog stanja.

Iz Crvene zvezde je u popodnevnim satima potvrđeno da se radi samo o jačoj kontuziji desnog ramena, te da su priče o iščašenju i povredi ligamenata potpune dezinformacije.

Na sreću, nije ništa ozbiljno. Sada mi je mnogo lakše, mada je posle pada bilo izuzetno bolno i povreda me je sprečila da pružim bolju partiju protiv Ventspilsa“, istakao je Evandro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: