Kleo: "Moj Partizan bolji od Genka"

Brazilac Kleverson Kordova Kleo je za samo sezonu i po postao najbolji strelac Partizana i jedan od omiljenih igrača "grobara".

Izvor: AK

Četvrtak, 28.07.2011.

18:34

Default images

Svojim odnosom prema klubu, dresu i navijačima postao je omiljen na "Jugu". Sada je Kleo centarfor kineskog Gvangžua gde je prvi strelac lige, ali i dalje prati nastupe svog bivšeg kluba.

Kleo je poslao pismo "crno-belima" u kojem je istakao da je "njegov Partizan bolji od Genka i da će se navijači sigurno ponovo radovati tituli i Ligi šampiona".

Evo kompletnog sadržaja pisma koje je poslao Kleo:

"Čestitam mom klubu, čestitam Partizanu!

Sjajan start nove sezone protiv Škendije, verujem da će 'Grobari' ponovo uživati u tituli i Ligi šampiona i ove sezone. Izgubili smo prvu utakmicu 3. runde, ali smo bolji od Genka, mi smo Partizan.

Želim sve najbolje mojim prijateljima iz Partizana, Grobarima i Srbiji.

Kleo i porodice iz Gvangžua, Kina",
napisao je Kleo uz poruku da je zajedno sa Partizanom i da nikada neće zaboraviti klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: