Evandro: "Jedva čekam da počne"

Brazilac Evandro izjavio je da jedva čeka početak prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i letonskog Ventspilsa.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2011.

15:01

Default images

"Prijateljske utakmice su jedno, takmičarske nešto sasvim drugo."

"Svi smo se uželeli fudbala i jedva čekamo da utakmica počne", rekao je crveno-beli broj 10.

On je dodao da je trener Robert Prosinečki upoznao igrače sa vrlinama i manama protivnika i po onome što su videli sve će zavisiti od Zvezdine igre.

"Pokazali smo u Austriji da umemo da igramo dobar fudbal i siguran sam da ćemo to sutra uveče dokazati i našim navijačima", poručio je Evandro, koji je već pomalo "progovorio" srpski što je i logično jer je od pre nekoliko dana i zvanično postao državljanin Srbije.

Početak meča nestrpljivo očekuje i mladi Srdjan Mijailović, kome će duel protiv Letonaca biti "vatreno krštenje" na evro sceni.

"Nemam tremu, naprotiv, nestrpljiv sam i ne mogu da dočekam da meč počne. Kao tim imamo kvalitet, stabilnost i atmosferu da pokažemo sutra svima da smo prava ekipa, i da se u Beograd vratimo sa povoljnim rezultatom", poručio je Mijailović.

Utakmica Ventspils - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 18 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: