Aksentijević: "Još nismo prošli"

Partizan u ponedeljak putuje u Skoplje na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Škendije, gde će da brani 4:0 iz Beograda.

Izvor: AK

Nedelja, 17.07.2011.

20:40

Default images

Fudbaleri Partizana i pored ubedljive pobedu na domaćem terenu, protiv Škendije ništa ne žele da prepuste slučaju već se spremaju za novi izazov.

“Crno-beli” će na stadionu Filip II igrati bez podrške svojih navijača, što će naravno biti otežavajuća okolnost s obzirom na reputaciju navijača Škendije.

Nikola Aksentijević prokomentarisao je ubedljivu pobedu na domaćem terenu, naredni revanš meč sa Škendijom, kao i treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona gde će se sastati sa najtežim mogućim rivalom - Genkom.



“Nismo još prošli. Idemo na pobedu, igramo do kraja. I da izgubimo neće biti strašno, nadam se samo prolazu. Svi kažu da je Genk dobar. Čuo sam da imaju 2-3 dobra igrača, ostale ne znam. Čim su prvaci Belgije znači das u dobri. Videćemo kakvi su”, rekao je Aksentijević.

Desni bek je u sredu debitovao za prvi tim “crno-belih” i odmah bio jedan od najboljih igrača na terenu. Posebno je oduševio navijače koji su znali da mu se zahvale za borbenost.

“To mi je vila prva utakmica. Škendija je dobra ekipa i poštujem je ali videćemo kako ću odigrati protiv nekog jačeg rivala, kako ću se dokazati. Nadam se kao protiv Škendije. Imao sam tremu, malo su me poneli i navijači kada sam izlazio. To mi je bio san, da jednog dana izađem pred pun Jug. Ispunila mi se želja, ne mogu da vam opišem kakav je to osećaj. Nikada se nisam tako osećao u životu”, rekao je 18-godišnji Aksentijević.



Partizan bi tokom nedelje trebalo da dobije pojačanje u odbrani, a kao novi štoper navodi se Brazilac Anderson Markeš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: