Apel Partizana navijačima

Uprava Partizana zahvalila se navijačima na podršci u meču kvalifikacija za LŠ protiv Škendije i uputila apel najvernijim pristalicama da ne putuju na revanš.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

"Želimo da iskažemo zadovoljstvo zbog sjajnog odziva, kao i zahvalnost na podršci pruženoj novom, podmlađenom timu Partizana", kaže se u saopštenju.

Iz kluba podsećaju da je potrebno ispoštovati dogovor postignut prošle nedelje o zabrani prisustva gostujućih navijača u susretima dva kluba.

"Navijači Partizana položili su veliki ispit na utakmici u Beogradu i sada je na igračima, ali i na navijačima, da obezbede plasman u sledeće kolo kvalifikacija".

Partizan je i svojim simpatizerima u Makedoniji, koji su željno čekali dolazak voljenog tima, poručio da ne dolaze na stadion u Skoplju.

"Zbog specifičnosti situacije i preuzetih obaveza koje moraju biti sprovedene molimo naše navijače u Makedoniji da odustanu od eventualne namere i želje da prisustvuju utakmici sa Škendijom, u utorak, 19. jula".

Fudbalski klub Partizan naći će pogodan termin i mesto da se zahvali i predstavi svojim navijačima u Makedoniji, dodaje se u saopštenju.

strana 1 od 3 idi na stranu