LE: Rad pobedio i u San Marinu

Fudbaleri beogradskog Rada pobedili su sa 3:1 (2:1) u Serevaljeu ekipu Tre Pene u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2011.

21:24

Default images

Posle prvih 45 minuta klub sa Banjice je vodi sa 2:1, a u prvom meču u Beogradu Rad je pobedio sa ubedljivih 6:0.

Domaćini su poveli u 23. minutu lepim golom Kardinija iz slobodnog udraca, a gol za izjednačenje postigao je Nemanja Kojić samo četiri minuta kasnije.

Kojić je postigao još jedan gol u 38. minutu posle odličnog dodavanja Marka Stanojevića. Konačan rezultat postavio je upravo Stanojević 15 minuta pre kraja susreta. Nemanja Andrić je u 79. minutu postigao gol koji je poništen zbog ofsajda.

Meč u San Marinu je posmatratlo i oko 200 navijača beogradskog kluba.

Rad u drugom kolu kvalifikacije za Ligu Evrope igra protiv grčkog Olimpijakosa iz Volosa, prvi meč je na programu 14. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Grčkoj.

Vlasnik Olimpijakos Volosa Ahileas Beos pritvoren je zbog korupcije, tako da postoji mogućnost da Olimpijakos bude suspendovan iz međunarodnih takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: