Divac Novaku: „Tako i na OI“

Prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac čestitao je Novaku Đokoviću na osvajanju Vimbldona i tome što je postao prvi reket sveta.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2011.

22:43

Default images

Đoković je pre dva dana obezbedio mesto prvog tenisera sveta, a trijumfom nad Rafaelom Nadalom sa 6:4, 6:1, 1:6, 6:3, to samo potvrdio.

Čestitku koju je Divac uputio Đokoviću prenosimo u celosti.

Nole, najiskrenije čestitke na veličanstvenom uspehu! Osvajanjem Vimbldona ostvario si svoj san, ali i doneo radost čitavoj naciji. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo ti čestitati na činjenici da si novi broj jedan! Želim ti da u ovom ritmu nastaviš dalje i da u punoj formi dočekaš i Olimpijske igre u Londonu! Verujem da ćeš na vimbldonskoj travi ponoviti uspeh i sa Olimpijskim timom Srbije! Iskrene čestitke upućujem i tvom timu koji je bio uz tebe na putu do svetskog vrha!“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: