Đoković: "Najlepši dan u životu"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle osvajanja titule na gren slem turniru u Vimbldonu da mu je ovo najlepši dan u životu.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2011.

18:36

Default images

"Teško se ovo osećanje može opisati rečima. Osvojio sam omiljeni turnir, koji sam prvi put u žzivotu i gledao kada sam počinjao da igram tenis."

"Sanjao sam o ovom trenutku", rekao je Đoković pošto je podigao trofej pobednika trećeg Gren slem turnira sezone.

Šampion Vimbldona i od ponedeljka prvi teniser sveta odao je priznanje Špancu Rafaelu Nadalu na izuzetnoj borbi u finalu.

"Nadal uvek dobija velike duele i zato sam danas morao da igram najbolji meč u karijeri na travi", rekao je Đoković

Prvi reket Srbije i sveta istakao je da su mu porodica i prijatelji bili najveća podrška u pohodu ka osvajanju trećeg gren slema u karijeri, posle dve titule na Australijen Opšenu 2008. i 2011.

Sada već bivši svetski teniski kralj Nadal čestitao je Đokoviću na najvećem uspehu u karijeri.

"Čestitam Novaku na izvanrednoj sezoni i na tituli osvojenoj u .Vimbldonu koji je za mene uvek bio najvažniji turnir. Kada sam ga prvi put osvojio bio sam kao na 'oblaku'. Mogu da zamislim kako se sada oseća Novak", rekao je Nadal i poručio da će sledeće godine pokušati da dodje do trofeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: