Dan 7: Troje Srba na terenu

Sedmog dana Vimbldona, u ponedeljak, na teren će izaći troje srpskih tenisera, ali će sve oči biti uprte u Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2011.

13:45

Default images

Đoković igra protiv Francuza Mikaela Ljodre duel osmine finala i taj meč je drugi na programu na Terenu 1, posle susreta aktuelne šampionke Serene Vilijams i Marion Bartoli iz Francuske.

Meč Đokovića i Ljodre trebalo bi da počne oko 16 časova i moći ćete da ga pratite direktno na televiziji B92, na kojoj program počinje emisijom “Studio Vimbldon” već od 13 časova.

Pored duela Đokovića i Ljodre, u ponedeljak je na programu i ostali mečevi osmine finala u obe konkurencije, a najzanimljiviji dueli stavljeni su na Centralni teren i Teren 1. Na istom terenu kao Đoković igraće još Rus Mihail Južnji i šestostruki osvajač Vimbldona Rodžer Federer.

Program na glavnom terenu otvaraju od 14 časova domaći teniser Endi Mari i Francuz Rišar Gaske, a posle njih na programu je duel Amerikanke Venus Vilijams i Cvetane Pironkove. Poslednji meč na tom terenu igraju prvi reket sveta Rafael Nadal i Argentinac Huan Martin del Potro.

Od srpskih tenisera u ponedeljak igraju i Nenad Zimonjić i Ana Ivanović u dublu. Zimonjić i Ljodra igraju treći meč na Terenu 16 protiv Indijca Somdeva Devermana i Keija Nišikorija iz Japana u drugom kolu. U istoj rundi kod teniserki, Ivanovićeva i nemačka teniserka Andrea Petković se sastaju sa Ruskinjom Nađom Petrovom i Anastasijom Rodionovom iz Australije i taj meč je treći na Terenu 15.

Vimbldon, sedmi dan
Centralni teren (od 14 časova)
Endi Mari – Rišar Gaske
Venus Vilijams – Cvetana Pironkova
Rafael Nadal – Huan Martin Del Potro
Teren 1 (od 14 časova)
Marion Bartoli – Serena Vilijams
Mikael Ljodra – Novak Đoković
Mihail Južnji – Rodžer Federer
Teren 2 (od 13 časova)
Šuai Peng – Marija Šarapova
Karolina Voznijacki – Dominika Cibulkova
Mardi Fiš – Tomaš Berdih
Teren 3 (od 13 časova)
Nađa Petrova – Viktorija Azarenka
Lukaš Kubot – Felisijano Lopes
David Ferer – Žo-Vilfred Conga

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: