Nadal: "Ja u padu? Polako..."

Rafael Nadal se lakom i ubedljivom pobedom nad Rajanom Svitingom plasirao u treće kolo Vimbldona, što ga je učinilo zadovoljnim posle meča.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2011.

13:02

Default images

“Dobro sam se osećao na terenu i, generalno gledano, mislim da sam dobro igrao”.

“Kontrolisao sam meč na 2-1 i 40:0 u trećem setu, ali sam onda napravio nekoliko grešaka. Ipak, sve se dobro završilo”. Upitan da li oseća da je možda u blagom padu i da Đoković cilja na prvo mesto, Nadal je rekao: “Ja? U padu? Osvojio sam Rolan Garos pre dve nedelje, nemojte to da zaboravite".

“Malo je prebrzo i opasno govoriti tako nešto, zar ne? Ovo je sedma godina u nizu u kojoj sam među dvojicom najboljih na svetu, to je mnogo godina”, dodao je Nadal.

Duel sa Svitingom odigrao je pod krovom, ali Španac preferira kada je stadion otvoren.

“Ovo je najbolji teren na svetu i uvek je zadovoljstvo igrati tu. Sada je bilo malo čudno, doduše, rekli su nam da ćemo igrati na otvorenom, ali je kiša bila najavljena, pa je krov ostao zatvoren. Bilo je malo klizavije, više volim kada se igra na otvorenom”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: