Uložio 120.000£ na Novaka i Rafu

Anonimni kladioničar, koji je dobio 26 opklada za redom, uložio je 120 hiljada funti na pobede Nadala i Đokovića u polufinalu Rolan Garosa.

Izvor: B92

Petak, 03.06.2011.

10:24

Default images

Pobede Srbina i Španca donele bi mu ukupni profit od 227 hiljada funti, a čak i da izgubi biće u plusu 40 hiljada.

On je najavio da su mu opklade na Đokovića i Nadala poslednje i da se nakon toga neće kladiti.

Neimenovani 33-godišnjak rekao je ljudima iz kladionice ‘Vilijam Hil’ u Londonu da će povući dobitak kakav god da bude ishod polufinalnih duela na Rolan Garosu.

“Nadamo se da će ponovo razmisliti, jer čak i ako ne dobije poslednje opklade zaradiće 40 hiljada funti”, rekao je portparol kladionice Grem Šarp.

Anonimni kladioničar koji se predstavlja pod nadimkom “The dead cert man” počeo je sa uplatama 27. marta kada je uložio 8.400 funti, i od tada je pogodio 26 uzastopnih opklada. On se kladio uvek na velike favorite, a igrao je uglavnom na tenis, ali i na boks, karling i borbe u kavezu.

“Ljudi iz kladionice kažu mi da priča sa francuskim akcentom i da namerava da sa zarađenim parama kupi kuću”, rekao je Šarp.

Inače, kvote da će Đoković i Nadal pobediti su veoma male. Na novaka je kvote 1,35, a na Nadala 1,15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: