Fergusonu 160 miliona za pojačanja

Vlasnici Mančester junajteda dali su dozvolu Aleksu Fergusonu da krene u potragu za igračima koji su mu neophodni kako bi "crveni đavoli" bili još jači.

Izvor: AK

Četvrtak, 26.05.2011.

15:18

Default images

Američke gazde su obezbedile dovoljno novca da trofejni stručnjak na "Old Traford" dovede bukvalno koga želi, a navodno će moći da raspolaže sa 160 miliona funti.

Škot je potvrdio dolazak golmana Davida de Hee koji vredi 20 miliona evra, ali to sigurno neće biti najveći transfer predstojećeg leta.

Kada je reč o Špancu, njegova menadžerska agencija je demantovala dogovor sa Junajtedom.

“U raznim medijima pojavila se vest da je De Hea potpisao ugovor sa Mančester junajtedom. To nije tačno. David neće razmatrati ponudu Atletiko Madrida da produži ugovor ili bilo koju drugu ponudu do 30. juna. Do tada, on će se fokusirati na mečeve u mladoj reprezentaciji Španije - saopštila je njegova agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: