Mesi: "Finale će odlučiti detalji"

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da će u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda igrati kao da mu je to poslednja utakmica u karijeri.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2011.

22:54

Default images

Barselona i Mančester junajted u subotu 28. maja od 20.45 na Vembliju igraju u finalu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

To će biti repriza finala iz 2009. godine, kada je Barselona pobedila Junajted sa 2:0. "Igraću kao da mi je to poslednja utakmica. To je poseban meč i imam lepa sećanja na finale od pre dve godine u Rimu",rekao je Mesi

"Igraćemo protiv velikog rivala koji ima odlične igrače, kakav je Vejn Runi i mislim da će to biti izjednačen meč. U finalu nema favorita. Oba kluba imaju podjednake šanse. Takve utakmice odlučuju detalji", dodao je zvanično najbolji fudbaler za prošlu godinu u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Pre dve godine Barselone je pobedila Mančester junajted golovima Samjuela Etoa i Mesija.

"Sećam se šta je taj gol značio. Mogu opet da budem strelac, glavom, nogom, ali nije važno ako i ne pogodim mrežu, samo da podignemo trofej", rekao je argentinski reprezentativac.

Mesi se ove sezone borio da igračem Real Madrida Kristijanom Ronaldom za titulu najboljeg strelca Španije. Bolji je bio Ronaldo, ali Mesi je rekao da su važniji ekipni uspesi.

"Želeo sam da osvojim titulu najboljeg strelca, ali Kristijano je u poslednjim utakmicama postigao mnogo golova. Čestitam mu, ali važno je da pobedimo u finalu. Više volim da ostvarim uspeh za ekipom", rekao je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: