Vidić: "Moramo da se spustimo"

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Nemanja Vidić raduje se zbog osvajanja titule prvaka, ali je ocenio da tim ne sme mnogo da slavi jer ga očekuje finale LŠ.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2011.

12:26

Default images

"Moramo polako da se 'spustimo' posle osvajanje titule i vratimo pripremama za meč protiv Barselone. Iako je ovo vreme slavlja, svesni smo da nas tek očekuje utakmica sezone", izjavio je Vidić za televiziju "Skaj".

Mančester i Barselona sastali su se u finalu Lige šampiona i 2009. godine, kada je španski tim pobedio sa 2:0.

"Znamo i taj osećaj kad izgubiš u finalu. To je bio jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri. Siguran sam da ga ni ostali nisu zaboravili", kazao je on.

Vidić je istakao i da igrači Mančestera znaju koliko ih težak posao očekuje 29. maja na stadionu "Vembli".

"Oni su odlična ekipa i moramo da se spremimo na sve načine za taj duel. Protiv Barselone je potrebno da se igra pametno, a imaju i oni svoje slabosti", istakao je Vidić.

Reprezentativac Srbije ove sezone je dobio kapitensku traku u Junajtedu.

"Ogromna je čast biti kapiten ovako velikog kluba. Bio sam veoma ponosan kad sam dobio traku i uživam u toj ulozi. Ipak, najvažnije
je da osvajamo trofeje",
kazao je Vidić.

Srpski fudbaler do sada je sa Junajtedom osvojio četiri titule prvaka Engleske, a 2008. došao je i do trofeja u Ligi šampiona.

"Ovde živim svoj san. Osećam se sjajno što sam deo ovakvog kluba", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: