20 načina da se pobedi Đoković

Stranice i stranice papira ispisane su prethodnih nedelja kako bi se na pravi način dočarao podvig Novaka Đokovića, koji je u seriji od 39 uzastopnih pobeda.

Izvor: SO

Četvrtak, 19.05.2011.

22:18

Default images

Međutim, retko ko je temi prišao na tako originalan i duhovit način kao Halid Sidik, novinar „Bličer riporta“.

On je ponudio 20 različitih načina na koji Rafael Nadal i Rodžer Federer mogu da pobede Đokovića u ovom trenutku. Srpski teniser je ove sezone četiri puuta bio bolji od Nadala, a tri puta od Federera.

Najboljih 20 načina da Federer i Nadal pobede Đokoviča u Parizu:

20. Ako izađu na teren u maskama Novaka, a Đoković u ovom trenutku verovatno smtra da je jedino on dovoljno dobar da pobedi samog sebe.

19. Ako počnu da imitiraju Novaka na terenu i da se nadaju da će ga to iznervirati i poremetiti mu koncentraciju jer su Đokovićeve imitacije nervirale i Federera i Nadala.

18. Ako izgrade svemirski brod i pošalju ga na Kripton ili bar nekuda daleko od Zemlje.

17. Nadal bi mogao da promeni marku reketa i pređe na „Hed“, a Rodžer bi mogao da obuče odeću „Serđo Takini“. Kako Nole više ne bi bio broj jedan ni u jednom tih brendova, njegov ego bi ga naterao da promeni sponzore. Potom bi Nadal i Federer mogli da ga pobed dok se Novak navikava na nove rekete i odeću.
16. Ako pozovu Novaka u noćni izlazak i daju mu da jede hranu punu glutena poput pice. Ali treba da budu pažljivi da ne preteraju kako ne bi izgubio u ranoj fazi turnira.

15. Ako potplate osoblje na stadionu da zaključa Novaka u toaletu dok je on unutra, a onda da dobiju meč jer se Đoković nije pojavio na terenu.

14. Ako kidnapuju Novakovog medicinskog savetnika, a kao otkup traže pobede za sebe u duelu sa Đokovićem.

13. Ako uspeju da uvuku Noleta u ’takmičenje’ u vrištanju i udaranju u grudi posle svakog poena, a zatim da se nadaju da će povrediti neki živac ili sl.

12. Ako ubede organizatore Rolan Garosa da se umesto šljake RG igra na travi, a zatim i da ubede čelnike ATP tura da zemljane i tvrde terene proglase ilegalnim. Možda bi im se treća podloga posrećila, zar ne?
11. Ako ukradu Đokovićev suspenzor (za smanjenje vibracija žica na reketu) u obliku ’smajlija’ i umesto toga stave tužno lice. To bi Đokovića izbacilo iz ritma, a i uznemirilo bi ga jer bi svaki put video tužno lice kada pogleda u reket.

10. Ako igraju obojica protiv Novaka istovremeno jer bi tada meč bio neizvesniji i zapravo bi imali šansu da pobede.

9. Ako budu držali još jednu lopticu u džepu i, kada Đoković odigra nezaustavljiv ’pasing’, mirno izvade lopticu iz džepa, prebace je preko mreže i uhvate Đokovića u lošoj poziciji. Usput moraju da se ponašaju prirodno.

8. Ako se ponude da nose majice sa Noletovim licem tokom cele godine, a da im zauzvrat Srbin omogući da pobede ponekad.

7. Rodžer i Rafa bi mogli da ponovo zaigraju u Dejvis kupu i možda bi napravili sličnu seriju kada bi osvojili DK.

6. Ako preruše Toda Martina u Novakovog trenera Marjan Vajdu i puste ga da ponovo uništi Đokovićevu igru, kao što je ranije učinio.
5. Ako u njegovoj svlačionici zalepe obaveštenje da je meč premešten na drugi teren, a potom da dobiju bez borbe.

4. Ako igraju na kartu njegovog patriotizma tako što će falsifikovati pismo od Vlade Srbije u lojem se kaže da je tenis od sada zabranjen svim Srbima. Novak će jednostavno morati da se povuče.

3. Ako upotrebe kremu koja izaziva svrab – videli smo da uspeva bezbroj puta u „Tomu i Džeriju“, „Mister Binu“ itd.

2. Ako ga, kao u Novakovoj poslednjoj reklami za Hed, izazovu da odigraju meč na krilu aviona, a zatim da se pobrinu da Novakovo krilo bude prilično klizavo. Ali moraju da se sete da mu daju padobran jer žele da ostane živ kako bi gledao njihov uspon na rang listi.

1. Ako stric Toni bude sedeo u Novakovoj loži, što će Đokovića koštati nekoliko upozorenja i poena zbog ’koučinga’. Znam da to niko ne radi bolje od strica Tonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: