Evra: "Arsenal je trening centar"

Fudbaler Mančester Junajteda, Patris Evra, izjavio je uoči prvenstvenog derbija sa Arsenalom da su "tobžije" izvanredan trening-centar,ali ne i kvalitetan klub.

Izvor: B92

Petak, 10.12.2010.

13:34

Default images

"Kada gledate treninge ili utakmice Arsenala, vi uživate. Sve deluje lepršavo, gotovo besprekorno. Ali, kada pogledate rezultate i mesto na tabeli tog kluba, onda se pitate gde su im trofeji", rekao je Evra i time dodatno "podgrejao" atmosferu uoči odmeravanja snaga dva prvoplasirana tima na tabeli Premijer lige.

Reprezentativac Francuske je ocenio da je njegov sunarodnik na klupi Arsenala Arsen Venger "preokupiran stvaranjem atraktivnog stila igre" i dodao da iskusni stručnjak nedovoljnu pažnju posvećuje borbi za trofeje.

"Ljudi pamte osvajanje pehara, a retko ko dobru igru. Arsenal već pet godina nije ništa osvojio", podsetio je Evra i napomenu da je se taj period za klub takvog renomea moze nazvati "vreme krize".

Uoči derbija 17. kola Premijer lige "tobžije" imaju bod više od Mančester Junajteda, ali "crveni djavoli" su odigrali meč manje.

"Ne brine me posebno činjenica da bi u slučaju poraza u ponedeljak bili u zaostatku od četiri boda za liderom na tabeli. Trebamo da shvatimo da je naš glavni konkurent u borbi za titulu državnog prvaka Čelsi", zaključio je Evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: