Nani: "Arsenal glavni rival"

Krilo Mančester junajteda Nani, smatra da je sledeći rival njegovog tima, londonski Arsenal, glavni konkurent Junajtedu u borbi za titulu u Premijer ligi.

Izvor: AK

Četvrtak, 09.12.2010.

23:48

Default images

“Tobžije“ u 17. kolu gostiju na “Old Trafordu“, a u derbi ulaze sa prvog mesta i bodom više od rivala koji, pak, ima meč manje.

Trijumf na “Teatru snova“ bi ekipi Aleksa Fergusona omogućila da stekne solidnu prednost ispred Arsenala, ali i Čelsija kojem gostuje u narednom golu, jer bi Junajted i dalje imao meč manje.

Nani veruje da je duel sa Arsenalom test koji će pokazati relane ambicije “crvenih đavola“ u borbi za trofej.

“Arsenal je veća pretnja od Čelsija. Čelsi je izgubio i remizirao nekoliko poslednjih utakmica pa je njihovo samopouzdanje nisko. Arsenal pobeđuje i lideri su lige pa su puni samopouzdanja“, rekao je Nani o rivalu koji je ove sezone tri puta poražen na svom terenu, a samo jednom u gostima.

Trijumfovali su ko Mančester sitija, Evertona i Aston Vile, upravo protiv ekipa koje Junajted nije uspeo da savlada na njihovim terenima.

“Arsenal igra dobro, njihova igra se razvija kao i naša. Nasri je najbitniji igrač u ekipi. On predstavlja veliku opasnost za nas pa ćemo morati da ga dobro čuvamo“, zaključio je Nani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: