Hrvatski mediji: "Robi u Beogradu"

Hrvatski mediji na naslovnim stranama u sredu prenose potvrdu Roberta Prosinečkog da je u utorak uveče dobio ponudu da bude trener Zvezde. Promocija u petak...

Izvor: B92, Veèernjak,SN

Sreda, 08.12.2010.

11:06

Default images

Hrvatski mediji u sredu na naslovnim stranama svojih sportskih izdanja prenose ono što je u Zagrebu predstavljalo “novinarsku bombu” još u nedelju. Robert Prosinečki je novi trener Crvene zvezde:

Žuti u Beogradu za 100 hiljada evra”,Predstavljanje u petak, Prosinečki na korak od Crvene zvezde”, “Žuti se vraća kući” samo su neki od naslova kojim hrvatski sajtovi i sportska štampa najavljuju dolazak legende crveno-belih u klub u kome je napravio najveće uspehe.

U intervju za B92 još u nedelju, Robi je najavio da jednog dana želi da sedne na klupu “kluba u kome je doživeo najveći uspeh”. Taj dan je po svemu sudeći, došao prilično brzo.

U izjavi za “Večernjak” i “Sportske Novosti” Prosinečki je sada otišao korak dalje i rekao da je u utorak dobio konkretan poziv iz Beograda:

Dobio sam poziv u utorak uveče. Spreman sam na razgovore. Moralno sam odgovoran isključivo svojoj porodici. Svestan sam da će biti različitih komentara, da se to možda nekima i neće svideti, ali ne mogu i ne želim da bežim od činjenice da sam u Crvenoj zvezdi proveo četiri vrlo lepe i rezultatski uspešne igračke godine” rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: