B92: Prosinečki na korak od Zvezde

Robert Prosinečki nalazi se na korak od mesta trenera fudbalskog kluba Crvena zvezda, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2010.

23:11

Default images

Pregovori dveju strane ušli su u utorak u završnu fazu, a popularni Robi prvi je izbor čelnika „crveno-belih“ posle odlaska Aleksandra Kristića.

U klubu iz Ljutice Bogdana postoji opšta saglasnost da Prosinečki postane novi trener iako bi mu to bio prvi samostalni posao, a ne postoji nijedna prepreka zbog koje se to ne bi desilo pa je već sasvim izvesno da će zvanična promocija biti obavljena do kraja radne nedelje.

U intervjuu za B92 pre dva dana, Prosinečki je nagovestio mogućnost ponovnog dolaska u Crvenu zvezdu, ovaj put kao trener.

Da bivši fudbaler "crveno-belih" ima najveće šanse, potvrđuje i to da Miodrag Božović, koji je bio među glavnim kandidatima, ostaje u Rusiji.

Prosinečki je igrao za Crvenu zvezdu od 1987. do 1991. godine i osvojio titulu Kupa šampiona. U maju ove godine, cela generacija koja je donela trofej u Bariju proglašena je za šestu Zvezdinu zvezdu. Od 2006. nalazi se mestu pomoćnika selektora reprezentacije Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: