Zorana Arunović pomogla Kraljevu

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović uplatila je 20.000 dinara za obnovu Kraljeva pogođenog zemljotresom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.11.2010.

15:48

Default images

Zorana je svetska šampionka vazdušnim pištoljem i vicešampionka MK pištoljem na ovogodišnjem prvenstvu sveta u Minhenu.

"Želim da pomognem da se što pre obnove objekti i da gradjani Kraljeva zimu dočekaju pod krovom. Duboko su me potresle slike koje gledamo svaki dan i ljude u nevolji. Kao da je nestalo ono lepo Kraljevo koje pamtim", rekla je Arunović.

Naša šampionka je dodala da je od srca uplatila pomoć za Kraljevo.

"Možda iznos nije veliki, ali dala sam ga od srca i uplatila sam koliko sam mogla u ovom trenutku", istakla je Arunović.

Zorana Arunović smatra da je u ovakvim situacijama veoma važno biti solidaran i da svaka uplata, ali i druge vrste pomoći, ma kako mali bili, mnogo znače ljudima u Kraljevu.

"Ovo je, pre svega, moj lični gest, a ne bih ni objavljivala da sam dala sredstva, da situacija nije ovako teška. Apelujem i na druge sportiste i sportske organizacije da se uključe, da budu i na taj način uz gradjane Kraljeva u nevolji koja ih je zadesila", poručila je naša reprezentativka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: