Posebne mere obezbeđenja u Đenovi

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović, kao i ceo tim Fiorentine, imaće posebne mere obezbeđenja u Đenovi, odlučila je policija tog grada na vanrednom sastanku.

Izvor: LB

Subota, 16.10.2010.

21:29

Default images

Fiorentina u 7. kolu italijanske Serije A, u nedelju, gostuje Sampdoriji.

Uprava Fiorentine obavestila je policiju Đenove da u toj ekipi, pored trenera Mihajlovića, igra i više srpskih fudbalera. Mihajlović je utorak prisustvovao utakmici Srbija-Italija na stadionu "Luiđi Feraris".

Baš zbog toga su i određene posebne mera bezbednosti i na samom terenu, pa će iza klupe Fiorentine biti raspoređen kordon redara. Međutim, prema navodima policije, navijači Đenove, ipak, nemaju nameru da se svete za ono što se dogodilo na meču Italija – Srbija.

Uoči utakmice Fiorentina-Sampdorija, Mihajlović je izjavio da je razočaran zbog nereda koje su u Đenovi izazvali srpski navijači, koji nemaju nikakve veze sa fudbalom.

"Moja osećanja idu od gorčine do razočaranosti. Otišao sam u Đenovu sa željom da gledam svoju reprezentaciju kako igra, a video sam samo nasilje i mnogo straha. To su stvari koje nemaju veze s fudbalom i zbog nekoliko pseudo navijača moja reprezentacija nije mogla da igra", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je rekao i da, ukoliko mu navijači budu zviždali, to neće biti zbog incidenata u Đenovi, već zbog straha od protivnika.

"Ako mi budu zviždali, to me neće zanimati. Adem Ljajić neće trpeti zbog eventualnih zvižduka. Ko dolazi sa Balkana, kao ja, može da se plaši bombi, a ne zvižduka", istakao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: