Bogdanov: "Neredi zbog FSS"

Ivan Bogdanov, vođa navijača koji su divljali na stadionu u Đenovi, izjavio italijanskom sudiji da su neredi bili usmereni na FSS i Tomislava Karadžića.

Izvor: AK

Petak, 15.10.2010.

13:12

Default images

Petorica srpskih navijača, među kojima je i njihov vođa Ivan Bogdanov, koji su izazvali incidente u Đenovi, saslušani su pred italijanskim sudijom.

Vođa ekstremnih navijača iz Srbije rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji, prema njegovim rečima, ne dozvoljava igračima Crvene zvezde da igraju u reprezentaciji.

Bogdanov je još jednom ponovio izvinjenje Italiji zbog nereda, ispričavši da je u Đenovu došao dan pred utakmicu i da je tokom sukoba izgubio kontrolu nad situacijom.

Sudija će danas saslušati još trojicu privedenih srpskih navijača, dok će četvorica pred sud biti izvedeni sutra.

Kako je javila agencija Ansa, advokati odbrane će se u ponedeljak sastati sa tužiocem, da bi doneli odluku da li će se ići na sporazumno priznanje krivice ili na sud.

Opširnije na Info strani našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: