Italija: Neredi ispred utakmice

U senci nedeljnih događanja na ulicama Beograda i uspeha odbojkaša Srbije, fudbaleri Srbije se pripremaju za jedan od najvažnijih duela u kvalifikacijama za EP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2010.

10:33

Default images

Ovdašnji mediji se više bave neredima u našem glavnom gradu i trijumfu srpskih odbojkaša nad Italijom u borbi za bronzu, nego činjenicom da su u radnu posetu Đenovi stigli najbolji srpski fudbaleri.

Pod naslovom: "Haos u Srbiji", Korijere dela Sera, ističe kako je Parada ponosa ipak, prvi put održana u našoj zemlji, uprkos velikim sukobima na ulicama Beograda u kome je povređeno na desetine ljudi. Kada su odbojkaši u pitanju, Gazeta smatra da je Srbija ipak prejaka bila za Italiju i zasluženo stigla do medalje.

U takvom medijskom raspoloženju prema našoj zemlji prolazi ponedeljak u kome će selektor Vladimir Petrović održati poslednji trening pred duel za 'azurima', od 18 i 30 na stadionu Luiđi Feraris, na kome će se pola sata ranije susresti sa novinarima.

Srbi su u nedelju odradili lakši trening, svesni su važnosti ovog meča, a nakon poslednjeg treninga biće jasno i kojih će 11 istrčati na teren. Kod naših rivala, zbog povreda neće igrati Amauri i Đilardino, pa se očekuje da će Ćezare Prandeli Kasanu u špicu priključiti Pacinija i Boriela.



Meč Italija - Srbija igra se u utorak na stadionu Marasi od 20 i 50, a započeće minutom ćutanja zbog pogibije četvorice italijanskih vojnika u Avganistanu.

Za B92 iz Đenove, Zoran Panjković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: