Srbija – Kuba (17.00)

Odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 17 časova igra protiv Kube u polufinalu Svetskog prvenstva u Italiji.

Izvor: B92

Petak, 08.10.2010.

16:58

Default images

Selekcije Srbije i Kube su se već sastale na ovogodišnjem planetarnom šampionatu, i to u drugoj rundi kada je naša reprezentacija slavila sa 3:1.

Kapiten Srbije Nikola Grbić izjavio je da pobeda u polufinalnom meču sa Kubom može da bude ostvarena samo maksimalnim zalaganjem svih igrača.

Važno je da protiv Kube maksimalno koncentrisano i borbeno igramo od početka do kraja meča“, rekao je Grbić.

Grbić je napomenuo da treba izvući konstruktivne pouke iz dosadašnjih mečeva sa Kubom.

Neophodno je da se podsetimo njihovog načina igre, kako bismo znali kako da ih savladamo“, istakao je Grbić.

Grbić je i dodao da će meč sa Kubancimna biti teži nego onaj koji je naša reprezentacija dobila u Milanu u drugoj fazi takmičenja..

Sigurno nas očekuje teži meč nego onaj u Milanu koji smo dobili sa 3:1. Sama činjenica da je ovo odlučujući duel za ulazak u finale stvara pritisak“, ocenio je Grbić.

Selektor Igor Kolaković napomenuo je da je najvažnije uoči meča sa Kubom da svi naši igrači budu zdravi.

Ivan Miljković je u četvrtak imao tempretaturu od 38 stepeni. U petak ujutru se osećao mnogo bolje i odradio je trenuing bez problema. Važno je da budemo zdravi, jer je to uslov da sve ostalo bude u redu“, poručio je Kolaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: