Štrajk fudbalera Radničkog iz Niša

Posle dva slobodna dana fudbaleri niškog Radničkog, u vreme kad je bio zakazan trening, okupili su se na stadionu, ali nisu trenirali.

Izvor: B92, zurnal.rs

Sreda, 06.10.2010.

12:31

Default images

Posle petnaestak minuta su, umesto da izađu na teren, otišli kućama. Tako je počeo štrajk fudbalera niškog srpskoligaša, zbog velikog broja neispunjenih obaveza.

"Očekivali smo i iskreno se nadali da će nešto biti preduzeto i da će se nešto promeniti u odnosu na prošlu nedelju i period pred utakmicu sa Slogom iz Despotovca. Još u četvrtak upozorili smo rukovodstvo da nećemo biti u mogućnosti da izvršavamo obaveze jer nismo dobili plate. Poslednju smo primili za maj, klub nam duguje za premije, za rate ugovora," rekao je kapiten Predrag Stamenković u ime saigrača.

Stamenković je izrazio nadu da će odgovorni za ovu situaciju već u sredu nešto ozbiljnije preduzeti.

"Imamo iza sebe sjajne rezultate, sedam pobeda i remi. Bilo bi loše da ovo što se događa poremeti atmosferu i ugrozi naše pozicije, samim tim i cilj, povratak u Prvu ligu," kaže Stamenković.

Kapiten Radničkog je ponovio da je u svlačionici, posle pobede protiv Sloge, dr Dragoslav Bošković, za koga je sredinom prošle sedmice, rečeno da je podneo ostavku, "pružio podršku fudbalerima u njihovim zahtevima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: