Pižon: „Treba mi 'stari' Saša Ilić“

Novi selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon u ponedeljak će saopštiti imena svojih najbližih saradnika.

Izvor: JT

Nedelja, 19.09.2010.

12:50

Default images

Pižon je na mestu selektora zamenio Radomira Antića, a sada ima težak cilj pred sobom, a to su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Baš u tim kvalifikacijama, prema rečima Pižona, Srbiji je potreban igrač profila kakav je igrač Partizana i bivši kapiten crno-belih Saša Ilić, prenosi Sport.

Treba mi Saša Ilić iz najboljih dana. Igrač njegovog profila, neko sa završnim, upotrebljivim pasom. Znam, sumnjam da neko može sada ga pronađe, to je pitanje sa kojim se već dugo bavi naš fudbal. Jednostavno, deficitarni smo na toj poziciji, košarkaši bi rekli, tražimo pleja“, rekao je Petrović.

Petrović je takođe istakao da mora da pronađe i odgovarajuće rešenje za bokove.

Ne znam zašto Ivan Obradović nije igrao protiv Slovenije. Videću da li Marko Lomić može da odgovori visokim zahtevima našeg ima. Desno imamo Baneta ivanovića, ali njega možemo da koristimo i na poziciji centralnog beka. Da li je Nikov rešenje za naredna dva meča? Videćemo, mislim da ćemo uspeti da napravimo tim koji može da nam donese odgovarajuće rezultate“, istakao je Pižon.

Iako još uvek ništa nije zvanično prvi saradnik selektora trebalo bi da bude Radovan Ćurčić, strateg Javora, dok bi za kondicionog trenera trebalo da bude imenovan Željko Boljević, a ostalo je još da se odredi i trener golmana, a jedna od opcija je da to ostane Rade Zalad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: