Stanojević: "Žal za šansama"

Partizan je izgubio od Šahtjora 1:0 u prvom kolu Lige šampiona, a trener Partizana Aleksandar Stanojević žali što je tim poražen golom iz slobodnog udarca.

Izvor: AK

Sreda, 15.09.2010.

23:45

Default images

"Žao mi je, jer smo primili gol pred kraj utakmice. U samoj završnici smo imali nekoliko prilika da izjednačimo".

"Generalno, imali smo problem da dođemo do svoje igre, ali smo uglavnom uspeli da im pariramo. Ostaje žal za šansama u završnici, ali čestitam svojim momcima, dobro smo reprezentovali srpski fudbal", rekao je posle utakmice Stanojević.

Stanojević je da je njegova ekipa u zadnjoj liniji igrala u izmenjenom sastavu, sa nekoliko mladig neiskusnih fudbalera.

"Na ovoj utakmici smo 'dobili' Stefana Savića i Aleksandra Miljkovića, a i Medo se potvrdio kao dobro pojačanje. Nismo želeli da igramo defanzivno, ali nam je protivnik nametnuo svoj stil".

Fudbaleri Partizana će u drugom kolu 28. septembra u Beogradu dočekati londonski Arsenal koji je u Londonu sa 6:0 deklasirao Bragu.
partizan.rs
"Želimo da budemo koliko-toliko egal sa svim moćnim ekipama u ovom takmičenju. Protiv Arsenala naš čeka totalno drugačija utakmica. Biće to praznik za sve navijače Partizana, nećemo nikome da budemo lak zalogaj", zaključio je Stanojević posle svog prvog poraza kao trenera srpskog šampiona.

Jedan od najiskusnijih fudbalera "crno-belih", jedan od onih koji je nastupao u LŠ pre sedam godina, Saša Ilić ocenio je da ekipa nema za čim da žali.

"Borili smo se celu utakmicu, ali su oni imali inicijativu. Mi smo taktički bili dobri i discipilovani. Posle primljenog gola krenuli smo ofanzivnije. Na kraju možda nam je falilo i malo sreće. Nemamo za čim da žalimo, okrećemo se sledećim utakmicama", naveo je Ilić.

Napadač "crno-belih" Ivica Iliev nije uspeo da nadigra svoje čuvare ,ali je uveren da će njegova ekipa na svom stadionu imati šansu za osvajanje bodova.

"Prvo poluvreme smo se trudili da pomerimo njihovu odbranu, zbog čega nam je falilo daha u napadu. Srna je postigao zaista fantastičan pogodak, Stojković tu ništa nije mogao. Posle primljenog gola imali smo par fantastičnih šansi koje nismo iskoristili. Šansu ćemo tražiti na svom terenu, a svi jedva čekamo duel protiv Arsenala", istakao je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: