Pilić vodio trening u „Areni“

Savetnik Dejvis kup reprezentacije Srbije Nikola Pilić vodio je treninge tenisera pred polufinani duel tog takmičenja protiv Češke.

Izvor: JT

Ponedeljak, 13.09.2010.

18:18

Default images

Selektior Bogdan Obradović se trenutno nalazi u Njujorku, gde je uz najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, koga očekuje finale US Opena protiv Španca Rafaela Nadala.

U „Beogradskoj areni“ su u ponedeljak trenirali u dva termina Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Ilija Bozoljac, a Pilić ističe da je planove poremetilo pomeranje Đokovićevog meča sa Nadalom.

Mnogo nas je poremetilo to što Novak nije, iz objektivnih razloga, već završio finalni meč US Opena. Jednostavno, teško je oporaviti se od napora izazvanih učešćem na Gren slemu i zatim putovanje na istok, a svi znamo da je to šest sati vremenske razlike. Ipak, verujemo da će Novak biti spreman za sva iskušenja. Kada imate drugog igrača sveta u timu, onda ne postoji B plan za reprezentaciju Srbije. Novak je kičma ovog tima i za nas nema alternative“, istakao je Pilić.
Foto: Srðan Stevanoviæ
Savetnik srpskog tima je naglasio da je Češka odličan tim.

Česi su veoma snažan i uigran tim. Jednostavno, samo saznanje da su prošle godine igrali finale Dejvis kup takmičenja je dovoljno da znamo da su spremni za svaki meč maksimalno. Imaju Berdiha i Štepaneka i to je osnovna snaga njihovog tima“, rekao je Pilić, „Nema tu nekih tajni. Očekujemo da Štepanek ne zaigra prvog dana, jer je iluzorno da troši snagu protiv Novaka. Oni će sve karte baciti na dubl i na poslednji meč trećeg dana, kada i očekuju od Štepaneka najviše“.

Polufinalni meč Dejvis kupa između Srbije i Češke igra se od petka do nedelje u „Beogradskoj areni“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: