Udovičić: “Dali svoj maksimum”

Kapiten vaterpolista Srbije Vanja Udovičić izjavio je da smatra da su on i njegovi saigrači dali svoj maksimum u polufinalu Evropskog prvenstva u Zagrebu.

Izvor: JT

Četvrtak, 09.09.2010.

20:25

Default images

Srbija je u borbi za plasman u finale poražena od Hrvatske sa 10:9 i u subotu će igrati za bronzu protiv Mađarske koja je poražena od Italije sa 10:8.

“Jedino mi je žao što nismo ušli u produžetke i tamo rešili pitanje pobednika.Smatram da smo dali svoj maksimum i to je najbitnije i kada uđemo u svlačionicu svako može svakoga da pogleda u oči”, rekao je Udovičić.

Nije strašno izgubiti u Zagrebu pred ovakvom atmosferom u polufinalu i smatram da će kvalitet ove ekipe biti još veći kada shvati da ništa još nije gotovo i da u subotu treba da se dobije utakmica za treće mesto. Šampionat nije gotov za nas, ovo je najbitnija utakmica za nas, znamo gde smo i šta smo i posle jedne ovakve izgubljene utakmice smatram da imamo želju da dokažemo da je ovo možda bilo slučajno”, istakao je Udovičić.

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić naglasio je da je prednost Hrvatske bila što je bila odmornija, a da je malo falilo za preokret.

Moram da čestitam mojim igračima, borili smo se koliko nam je ostalo snage. Mislim da smo imali otvorenu utakmicu, falilo nam je malo da uhvatimo priključak i povedemo i onda bi verovatno sve bilo potpuno drugačije. Mislim da se moja ekipa nije usplašila nijednog trenutka, da je igrala odvažno i hrabro, da je pokazala zube, bez obzira što su u pitanju mladi igrači malo nam je nedostajalo i da smo otišli u produžetke sigurno bismo prošli dalje”, rekao je selektor Srbije.

Utakmica za treće mesto na Šampionatu ‘starog kontintenta’ igra se u subotu od 17.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: